Vi går i dybden med alt vedrørende foreninger, hjemmesider, nyheder og opdateringer på Foreningsnet.

Nye stramninger: Ikke alle foreninger kan modtage støtte

Udgivet den 31/05/2016

Flere aftaler i Folketinget et netop blevet indgået for at dæmme op for hadprædikanter i Danmark.

Dette rammer også foreninger der modarbejder demokratiet, som ikke længere kan få offentlig økonomisk støtte.

- De kan modarbejde grundlæggende friheds-og menneskerettigheder lige så meget, som de vil, men de kan ikke samtidig få penge i støtte eller stillet offentlige lokaler til rådighed, lød det fra kirkeminister Bertel Haarder (V), der er leder af forhandlingerne.

Partierne er enige om, at ændre loven, så kommuner ikke længere har mulighed for at give tilskud til at udlåne eller udleje lokaler til foreninger af dén karakter.

Kilde: TV2 Nyhederne