Bestyrelse

Lad omverdenen kende til jeres forenings bestyrelse.

Tilføj et nyt bestyrelsesmedlem i menuen til venstre ved at klikke på "Vælg medlemmer" og vælg de medlemmer I ønsker at tildele bestyrelsesroller.

Skal jeres bestyrelse vises på jeres hjemmeside, enten i navigationen eller bundlinjen klikkes på "Vis bestyrelse i navigation/bunlinje".

Klik på de oprettede bestyrelsesmedlemmer for at ændrer oplysningerne.