Brugerpanel

Brugerpanelet er samlingspunkt for alle funktionerne i Foreningnet. Panelet kan grovt set deles op i fire adgangspunkter:
  1. Hjemmeside
  2. Administration
  3. Indhold
  4. Statistik

1. Hjemmeside

Denne menu giver adgang til funktioner, som ændrer udseendet på jeres hjemmeside. Det er bl.a. hjemmesidens design, farver, sidehoved og til sidst information (oplysninger, som gør det lettere at finde jeres forenings hjemmmeside).

Få svar på spørgsmål til siderne i menuen:

2. Administration

Denne menu giver adgang til administrative funktioner til at holde styr på jeres forening. Det er bl.a. medlemmer i medlemskartoteket, Facebook-intregrering og domæne, hvis I har sådan et.
  • Medlemskartotek
  • Facebook
  • Domæne

3. Indhold

Denne menu giver adgang til funktioner, som tilføjer og redigerer indhold på jeres hjemmeside. Det er følgende sider:

Find svar på spørgsmål til siderne:

4. Statistik

Statistikken viser de unikke besøgende af jeres hjemmeside. Det indebærer daglige, ugentlige og månedlige statistikker over besøgende på hjemmesiden. Diagrammet viser antal besøgende de sidste 14 dage.

Ved at pege hen over en dato, vises den daglige statistik. Der skelnes mellem Desktop og Mobil. Desktop besøgende har set jeres hjemmeside med en computer og Mobil besøgende har set siden på en mobiltelefon.