Dagsordener

Under dagsordener kan I oprette og redigere dagsordener til fx. møder og andre begivenheder - enten med det indbyggede værktøj eller ved at uploade en fil fra computeren.

I menuen til venstre kan I ændre om Dagsordener skal vises på jeres hjemmeside (i navigationen eller bundlinjen). Derudover kan I omdøbe sidenavnet, hvis den skal hedde noget andet end "Dagsordener".

Hvordan virker det indbyggede værktøj? Se hvordan man gør her.

Tilføj ny dagsorden

I kan enten tilføje en ny dagsorden med det indbyggede værktøj eller upload en fil fra computeren.

Klik her for at se, hvordan det indbyggede værktøj virker.

Klik på på "Upload en ny dagsorden", for at uploade jeres egen fil. Indtast en titel i "Navn" og klik på "Vælg en fil" og find filen på computeren. Tilføj dagsorden når I er færdige.
Listen forneden viser tidligere dagsordener - her adskilles mellem typerne "Fil" og "Indbygget". Begge typer kan slettes ved at klikke på knappen med skraldespanden. De indbyggede dagsordener kan redigeres ved at klikke på blyanten.