Galleri

Vil I gerne dele billeder på jeres hjemmeside? Så er galleri-funktionen perfekt til dette. Tilføj et album i menuen til venstre ved at give albummet et navn og en beskrivelse (Dette kan også ændres senere).

Når I er klar oprettes albummet ved at klikke på den grønne knap "Opret Album".

Hvordan virker "Opret album" og "Ændring af album? Lær mere her.

Arrangér albummer

Albummerne kan let arrangeres i den rækkefølge I ønsker ved at trække og slippe albummet, som vist forneden.

Albummet "Andre billeder (ikke i album)" er billeder I har uploadet med tekstredigeringsværktøjet, men bliver ikke vist på hjemmesiden som et album.