Ændring af album

Rediger og tilføj billeder til jeres albummer på denne side.

I menuen "Ændring af album" til venstre kan I ændre albumtitlen og beskrivelsen af albummet - husk at gemme på den blå knap, "Gem ændringer", når I er færdige.

Arrangér billeder

Klik og træk i billeder for at arrangere dem i den ønskede rækkefølge.

Det fungerer på samme måde som albummer - Se hvordan man gør her.

Slet billeder

Er der et billede der skal slettet? Klik på krydset i hjørnet af billedet og dialogboksen "Er du sikker på du vil slette dette billede?" - klik "Ok" og billedet slettes.

Tilføj billeder

I kan tilføje ét eller flere billeder ved at klikke på den blå knap "Vælg et billede" i menuen til venstre.

Find billedet/billederne på din computer, marker det med et klik og tryk på knappen "Åbn".

Klik på den blå knap "Upload" og billederne tilføjes til albummet. Se forneden, hvordan man tilføjer flere billeder ad gangen.