Sider og indhold

Under Sider og indhold kan I arrangere jeres navigation på hjemmesiden.

Menuen til venstre giver adgang til at tilføje nye tekstsider ved at trykke på den grønne knap "Tilføj ny side".

Hvordan virker "Tilføj ny side"? Lær mere her.

Ved at trykke på den blå knap "Vis/skjul skjulte sider" kan I gemme de sider I ikke bruger på jeres hjemmeside.

Navigation
I listen "Navigation" er oversigten over jeres hjemmesides sider.

Der kan skelnes mellem tekst-sider og indbyggede sider. Alle tekst-sider kan slettes og har derfor en slet-knap (skraldespand) - der vil ved oprettelse automatisk være en tekst-side kaldet "Velkommen". Tekst-sider kan redigeres ved at klikke på redigerings-knappen (blyanten). Hvis I vil redigere indbyggede sider sender pilen jer til denne side.

Sider kan skjules og vises ved at klikke på boksen under "Synlighed". Siden er synlig når boksen har et flueben.
Sider kan arrangeres i den rækkefølge man ønsker ved at trække i de 3 streger, som vist forneden. Derudover kan der laves undersider ved at trække siden ind mod midten og slippe den, så siden bliver grå.