Kalender

Under Kalender kan I oprette og redigere begivenheder holdt i jeres forening.

Ved at krydse "Vis Kalender i navigation" af med et flueben, vises møder på hjemmesidens navigation.

Ved at krydse "Vis Kalender i bundlinje" af med et flueben, vises møder i hjemmesidens bundlinje.

Omdøb sidenavn
Hvis I gerne vil have siden har et andet sidenavn end "Kalender" kan sidenavnet ændres i tekstfeltet og gemme ved at trykke på "Gem".

Abonnér på kalender

Har I eller jeres medlemmer lyst til at blive opdateret på mobilen eller computeren med kalenderens begivenheder kan I abonnere på kalenderen ved at følge de tre skridt.
  1. Åben dit kalenderprogram (enten på din mobil eller computer)
  2. Tilføj kalenderabonnement (en funktion i dit program)
  3. Indsæt URL-adressen, som står i menuen til venstre
    (https://foreningsnet.dk/kalender/eksporter/forenings-URL)
Hvis I trykker på linket "Hent kalender til din computer" hentes en fil, som åbnes kalenderprogrammet på enheden - denne opdateret ikke automatisk.

Tilføj begivenhed

Tilføj en begivenhed ved at klikke på den ønskede dato, så redigeringsboksen åbnes. Start- og sluttidspunkt tilføjes.

Tilføj en titel og begivenhed.

Vælg en type og vedhæft eventuel dokumenter (Referater, dagsordener og andre filer).