Nyt møde

Denne funktion giver mulighed for at tilføje møder med vedhæftede dagsordener og referater. Først tildeles mødet en titel i tekstfeltet "Mødets titel".

Har I brug for hjælp til at forstå funktionerne i tekstredigeringsværktøjet, er der hjælp at hente her.

Vælg en dagsorden

Skal der tilføjes en dagsorden til mødet, kan det vedhæftes ved at klikke på "Vælg en dagsorden". Der kan vælges i mellem tidligere oprettede dagsordener, "Tilføj ny" (Dagsorden tilføjes efter mødet er oprettet) eller "Ikke lavet endnu" - hvis I ikke ønsker at tilføje en eller lave den på et senere tidspunkt.

Vælg et referat

Skal der tilføjes et referat til mødet, kan det vedhæftes ved at klikke på "Vælg et referat". Der kan vælges i mellem tidligere oprettede referater, "Tilføj ny" (Referat tilføjes efter mødet er oprettet) eller "Ikke lavet endnu" - hvis I ikke ønsker at tilføje et eller lave det på et senere tidspunkt.

Begivenhed og dato

Begivenheden skal også tilgives en begivenhedstype, klik på "Vælg en type begivenhed" og vælg en fra listen. Derudover skal datoen for mødet tilføjes og ønsker I at tilføje mødet til kalenderen krydses "Tilføj til kalender" af.

Gem i menuen til venstre når mødet er færdigt.