Nyheder

Under Nyheder kan I oprette og redigere nyheder delt på jeres hjemmeside.

Menuen til venstre giver adgang til at tilføje nye nyheder ved at trykke på den grønne knap "Tilføj nyhed".

Hvordan virker "Tilføj nyhed"? Lær mere her.

Ved at krydse "Vis nyheder i navigation" af med et flueben, vises nyheder på hjemmesidens navigation.

Ved at krydse "Vis nyheder i bundlinje" af med et flueben, vises nyheder i hjemmesidens bundlinje.

Facebook kommentarer
Ved at krydse "Tillad kommentarer i Nyheder" af med et flueben, kan besøgende kommentere og like nyheder med Facebook.

Omdøb sidenavn
Hvis I gerne vil have siden har et andet sidenavn end "Nyheder" kan sidenavnet ændres i tekstfeltet og gemme ved at trykke på "Gem".

I listen over nyheder kan tidligere nyheder ses og redigeres fra. Alle nyheder kan slettes og har derfor en slet-knap (skraldespanden). Nyheder kan redigeres ved at klikke på redigerings-knappen (blyanten).

Nyheder kan skjules og vises ved at klikke på boksen under "Synlighed". Siden er synlig når boksen har et flueben.