Opret og ændring af nyhed

Denne funktion giver mulighed for at tilføje nyheder med tekst og billeder. Først tildeles nyheden en overskrift i tekstfeltet "Overskrift" - det er teksten der kommer til at stå i øverst i nyheden.
Har I brug for hjælp til at forstå funktionerne i tekstredigeringsværktøjet, er der hjælp at hente her.

Tilføj et coverbillede

Gør jeres nyheder lidt mere interessante med et flot coverbillede.

Klik på det grå felt "Slip dit billede her eller klik for at tilføje et!" eller træk den valgte fil ind for at tilføje et billede.

Tilpas billedet og klik på den grønne gem-knap med fluebenet for at gemme.

Publicér eller gem som kladde

Når I er færdig med nyheden offentliggøres den ved at klikke på den blå knap "Publicér nyhed" eller gemme den som kladde ved at klikke på "Gem som kladde".

Hvis I har Foreningsnet Pro kan I også sende en notifikation til dem der følger jeres forening på telefonen ved at klikke på "Send notifikation til app".