Opret og ændring af side

Denne funktion giver mulighed for at tilføje sider med tekst og billeder. Først tildeles siden en titel i tekstfeltet "Sidens titel" - det er teksten der kommer til at stå i navigationen og overskriften på siden.
Har I brug for hjælp til at forstå funktionerne i tekstredigeringsværktøjet, er der hjælp at hente her.

Sådan gemmer I siden
Når I er færdige med redigeringen bruges menuen "Ny side" til venstre til at enten gemme som kladde (Gem som kladde) eller publicere siden (Publicer side).

Siden kan også tilføjes som en underside til en eksisterende side, ved at klikke på flueben-boksen vælge en overside og derefter publicere.