Sidehoved

Toppen af jeres hjemmeside, sidehovedet, kan udformes på tre forskellige måder: En overskrift, overskrift og logo eller et banner.

Vælg hvilken måde I vil have i menuen til venstre - husk at gemme når I er færdige.

Ændring af overskrift og bundlinje

Hjemmesidens overskrift er den titel som står over navigationen på hjemmesiden.

Den vil typisk være foreningens navn, men kan også ændres til noget andet. Hvis det ønskes ændret slettes tekstfeltet og ændres og tilføjes ved at klikke "Gem" i menuen til venstre.

På samme måde ændres teksten i bundlinjen.

Ændring af logo

Foreningens logo er det ikon der bliver vist ved siden af webadressen (også kaldt favicon), derudover kan det indsættes i sidehovedet ved siden af overskriften.

Tilføj et logo ved at klikke på "Vælg et billede" og vælg et billede fra din computer. Logoet tilføjes ved at klikke "Gem" i menuen til venstre.

Slet logoet ved at klikke på den røde knap med skraldespanden til højre og klik "Ok" i dialogboksen.

Ændring af banner

Tilføj jeres eget billede som sidehoved/banner på jeres hjemmeside.

Klik på det grå felt "Slip dit billede her eller klik for at tilføje et!" eller træk den valgte fil ind for at tilføje et billede.

Tilpas billedet og klik på den grønne gem-knap med fluebenet for at gemme.