Akut misbrugsbehandling i KøbenhavnHvis du oplever misbrug i familien, gælder det om at motivere til hjælp i form af misbrugsbehandling, terapi, samtaler og undervisning. Et misbrug vil aldrig gå over af sig selv og det er derfor vigtigt at få professionel hjælp og rådgivning. Mange misbrugere går med tanken om at de er alene om at have et misbrug og de føler ofte enormt meget skyld og skam. Men der findes desværre rigtig mange misbrugere i Danmark og hvis man skal finde noget positivt i det, så betyder det også at man som misbruger, er langt fra alene.

  • 2018 døde 252 personer som følge af narkotika
  • Man estimerer at ca. 585.000 har et skadeligt alkoholforbrug
  • 3000 dødsfald om året relateres til alkohol
  • Alkohol er et kræftfremkaldende stof
  • Alkohol bidrager til udviklingen af over 60 forskellige sygdomme
  • Der vurderes at være 122.000 børn og unge der vokser op i familier med alkoholproblemer

 

Det er desværre samtidigt tabubelagt, hvilket ofte har den konsekvens, at misbrugeren hverken tør eller har lyst til at bede om hjælp eller tale om problemet i det hele taget. Det er helt almindelige mennesker, der bliver ramt af alkoholisme eller afhængighed. Det er altså ikke kun ham eller hende, der sidder på bænken.

Der findes en vej ud af misbrug gennem misbrugsbehandling

Personer med misbrug kan desværre være rigtig svære at motiverer til at gå i misbrugsbehandling. En del af det at være misbruger, gør samtidig det af man bliver psykisk ramt af benægtelse. Benægtelse er en psykisk forsvarsmekanisme som ubevidst går ind og gør det umuligt for mange misbrugere at åbne sig og søge hjælp.  Hvis du har svært ved at motivere en misbruger du har nær og vil læse mere om misbrugshandling i København, kan du gøre det her.

 

Professionel og anonym misbrugsbehandling i København

Hos A Misbrugsbehandling København kan de hjælpe dig og dine nærmeste ud af misbrug og væk fra alle de negative konsekvenser et misbrug har med sig. De har selv erfaring med hvordan det er at leve med et misbrug og hvordan det negativt påvirker en selv, ens familie, arbejdsplads og omgangskreds.

Med mere end 20 års erfaring giver de dig og din familie nogle af de bedste muligheder og i nogle trygge rammer, med empati og forståelse.

 

Et misbrugsproblem kan ikke løses alene

Uanset hvor meget man gerne vil prøve at kontrollere sit overforbrug/misbrug, vil det aldrig lykkedes på egen hånd. Man skal have hjælp fra andre og i langt de fleste tilfælde vil det kræve professionel hjælp i form af misbrugsbehandling og andet.

Hvis man først har fået et misbrug eller en afhængighed, så gælder det om at få hjælp så hurtigt som muligt.

Et misbrug er ikke et privat problem, et misbrug rammer hele familien!