Få godtgjort din skade fra sygehuset – få hjælp til erstatningssagenMange mennesker inkorporerer motion og/eller idræt i deres hverdag, fordi de udmærket ved, hvor meget godt det gør for både krop og sind. Det er da også svært at finde argumenter imod denne livsstil. Enhver, der fører et aktiv liv, hvor kroppen undertiden presses til sit yderste, ved dog også godt, at det er svært at gå gennem et sådant aktivt liv uden at blive ramt af skader.

Er du uheldig nok, kræver din skade endda en tur på skadestuen og i værste tilfælde må du lade dig indlægge for at undergå en behandling. Uagtet at Danmark besidder noget af verdens dygtigste personale når det kommer til sundhedssektoren, kommer vi dog ikke uden om det faktum, at der kan ske fejl og uforudsete hændelser, selv på et dansk sygehus.

Som patient skal du i dette tilfælde naturligvis godtgøres ved at få udbetalt en form for erstatning. De fleste ved imidlertid, at det vil være lig med ikke så lidt modstand og bøvl. Derfor er det til hver en tid en rigtig god idé at konsultere kyndige fagfolk, der har fuldstændigt styr på hele processen omkring en patientskadeerstatning.

I Horsens ligger LRP, som er byens største advokatkontor. LRP er eksperter når det kommer til erstatningssager, naturligvis også patientskadeerstatninger. Allerede på deres hjemmeside findes der en masse brugbar information til dig, der har været så uheldig at blive ramt af en skade.

Men LRP står selvfølgelig også parat til at tage telefonen, og rådgive og hjælpe dig med sag om patientskadeerstatning. Med over 20 års erfaring udi erstatningssager af enhver tænkelig art, er LRP din garanti for at kunne bevare det professionelle overblik, og de bistår dig lige fra start til slut.

Når det kommer til patientskadeerstatning, er der en række kriterier du skal kunne tjekke af, før du kan gøre dig forhåbninger om at få noget ud af besværet. Der er eksempelvis krav til, hvordan skaden på sygehuset er opstået, og hvad der gået forud.

Der kan være tale om, at du som patient har måttet tåle mere, en hvad der ud fra rimelighedsbetragtninger er i orden, i form af smerter og gener. Det kan også være, at en anden og tilsvarende behandlingsmetode konkluderes at ville have medført et bedre resultat, eller at en specialist inden for samme område ville have givet dig en anden behandling, hvor du kunne have undgået din skade. Endeligt er det selvfølgelig også i sager, hvor der har været tale om deciderede fejl og svigt i det medicinske udstyr, som er blevet brugt til at behandle dig, at du kan opstarte en sag om patientskadeerstatning.

Hvad du som den skadelidte kan forvente af udbetaling i patientskadeerstatning er naturligt nok afhængigt af en masse forskellige forhold, hvilket LRP selvfølgelig også står klar til at give et overblik over.