Sidder du meget stille hver dag?Der er mange som ikke dyrker noget motion, men som har et hårdt fysisk arbejde. De behøver ikke at dyrke sport. Så er der alle med stille siddende arbejde, som burde dyrke motion, men ofte ikke gider eller ikke har tiden efter arbejde. 

For alle de mange kategorier af mennesker er en ting fælles. Vi kommer til skade indimellem. Nogle gange er vi selv skyld i det, med forkerte bevægelser eller dårlige arbejdspladser. Andre gange sker det bare, en forkert bevægelse, et uheld, fald eller andre ting som vi ikke er Herre over.

Når vi kommer til skade, tænker vi ofte, det er ikke så galt, det gør jeg i morgen, eller i overmorgen. For så kommer vi ikke afsted og en skade som var mindre, bliver pludselig til konstante smerter og besvær. Derfor – har du ondt – book en tid hos en kiropraktor

Desværre er vi ofte, alt for gode til at bagetalisere smerter. Især mænd, har holdningen – det går nok væk af sig selv. Det gør det måske, men hvis ikke, så se og kom til lægen med det. Ingen bør rende rundt med konstante smerter, som kan afhjælpes.

  • Hvilken kiropraktor skal jeg vælge?

Enten en i nærheden af hvor du bor eller arbejder, eller en som ser på hele dig og ikke kun hvor det gør ondt. Hos Hip kiropraktik i Kolding og Sønderborg ser vi på det hele menneske og hjælper dig ud fra det. Det gør at du får øvelser og behandlinger som gør en forskel og mindsker dine smerter effektivt. Det kræver så også at du laver de øvelser vi giver dig!

Nakke smerter kommer ofte af at sidde forkert på arbejde eller at holde en forkert kropsstilling i for lang tid. Får du nakke smerter, gå til lægen også selvom 2 panodiler hjælper lige nu. Kroniske nakke smerter er ikke nemme at komme af med, så pas på dig selv.

Har du været indvoldveret i et uheld og fået et piskesmeld, så læg dig ned og bliv liggende for din egen skyld.

Skulder smerter er ikke blot smerter i dit skulder område, de trækker ud i armen, ryggen og brystet. Derfor tager skulder smerter længere tid at behandle. 

Hos Hip kiropraktik har vi mange klienter som har gået med smerter i årevis, hvor vores tilgang til behandlinger har hjulpet dem til en bedre hverdag og det gælder ikke blot for nakke og skulder smerter.

  • Skader en kiropraktor kan ordne

Alle, så længe det ikke kræver en operation. Det skal også siges, at finder vi som kiropraktorer ved en undersøgelse, noget som ser forkert ud, men ikke har med dit motoriske system at gøre. Bliver du bedt om at gå til din læge med det samme!

Har du været ude for en arbejdsskade eller uheld og din forsikring betaler for behandlingerne, skal du blot medbringe dine papirer på det. Så ordner vi resten. Du kan også henvises fra din læge eller blot komme selv. Book en tid hos den af os, du bor tættest på.