CryosaunaNår sportsfolk i dag kan præstere resultater, som er utroligt meget bedre, end de resultater, som blev leveret for 50 eller 100 år siden, er det ikke fordi, at mennesket rent fysisk har gennemgået en evolution siden da. I virkeligheden handler det langt mere om, at vi i dag har fået meget mere viden om, hvordan vi kan optimere den menneskelige ydeevne. Samtidig har vi udviklet teknologi, som gør det muligt, at optimere ydeevnen på en ufarlig og effektiv måde.

 

Én af de nye opfindelser, som sportsfolk benytter sig af, er blandt andet cryosauna. Cryosauna skulle efter sigende være utroligt effektiv i forhold til at få en restitutionsproces til at gå endnu hurtigere. Skal sportsfolk deltage i længerevarende konkurrencer, såsom OL, hvor de altså skal præstere mange gange på kort tid, kan cryosauna derfor komme til at spille en afgørende rolle for deres resultater.

 

Hvad er cryosauna egentlig?

 

Cryosauna må ikke forveksles med den traditionelle finske sauna, som vi kender den fra svømmehaller og fitnesscentre. Cryosauna er lige netop det modsat af en finsk sauna. I en cryosauna nedkøles kroppen ved hjælp af nitrogen til omkring 130 minusgrader i 3 minutter. Når man går i cryosauna, vil man være opretstående, og samtidig vil hovedet ikke være inde i saunaen. Man har altså mulighed for at have øjenkontakt med operatøren i samtlige 3 minutter, hvilket for mange vil give en ekstra følelse af sikkerhed.

 

Er cryosauna dyrt?

 

Selvom det er rigtigt, at det primært er professionelle sportsudøvere, som jævnligt benytter sig af cryosauna, er dette ikke ensbetydende med, at det er urimeligt dyrt at gå i cryosauna. Den specielle teknologi, det at man er alene i saunaen samt det, at cryosauna kræver en operatør, betyder selvfølgelig, at cryosaunaen vil være dyrere end for eksempel at gå i finsk sauna.

 

Hos Shaping Studio i Randers og Egå tilbyder de cryosauna til alle deres kunder, og her har de forsøgt at presse prisen helt i bund, således at så mange som muligt kan få glæde af cryosaunaens gavnlige virkning. Ønsker du blot en enkelt behandling, skal du betale 495 kroner. Men bliver du herefter glad for cryosauna og køber et klippekort, vil du kunne nøjes med at betale helt ned til 350 kroner pr. behandling. Dermed er det altså ikke prisen, der er en undskyldning, for ikke at give cryosauna en chance.

 

Hør mere om cryosauna allerede i dag

 

Er du blevet nysgerrig på cryosauna, og ønsker du at høre mere om teknologien bag saunaen eller alle de gavnlige effekter ved at gå i cryosauna? Så er du mere end velkommen til at kontakte Shaping Studio i enten Randers eller Egå. Det dygtige personale har stor erfaring med cryosaunabehandlinger og vil med glæde besvare alle dine spørgsmål.