Gør alt hvad du kan for at vinde en sportspræmieIndenfor enhver sport er der altid et mål. Dette mål er meget individuelt fra sportsudøver til sportsudøver. Nogen går efter personlige mål, imens andre har ønsker f.eks. i forhold til placering af sit hold. Uanset hvad skal du tro på dine mål og gøre alt for at du kommer i mål med det. Som holdspiller skal du være støttende overfor dine medspillere og gøre alt for, at sammenholdet bliver endnu bedre. I forhold til personlige mål kan det være at blive bedre til sportsgrenen eller at begynde og vinde sportspræmier på egen hånd.

Du kan vinde fede sportspræmier

Det er forskelligt hvilke sportspræmier der står på højkant i forbindelse med turneringer. Indenfor nogle sportsgrene er det medaljer, imens det indenfor andre er pokaler. Enhver sportsudøver vil gå efter den bedste sportspræmie. Det er vigtigt at man har drømme og ambitioner, da det gælder om at nå dertil. Selvom sport også udøvet fordi de er sjovt, så kan man ikke undgå, at der vil gå konkurrence i den. Sportsudøvere drømmer om at vinde medaljer og pokaler, så de har noget at kunne beundre derhjemme.

Du skal arbejde hårdt for at vinde

Du behøves ikke at være den bedste på dit hold eller til selve sportsgrenen for at vinde guld. Alle sportsudøvere har gode og dårlige dage og det kan være at du er den bedste til en turnering, og derfor fortjener at få guldmedaljen med hjem. Det er et skulderklap at kunne tage en sportspræmie med hjem, da den netop symboliserer, at hårdt arbejde kan betale sig. Du skal aldrig opgive dine drømme, da træning og det hårde arbejde nok skal bære frugt. Selvom det er hårdt at presse sig selv, så vil det være det hele værd lige så snart du står med den store præmie i hånden.

Mange bud på hvad en sportspræmie er

En sportspræmie behøves ikke at være medaljer eller en stor pokal. Der bliver også lavet præmier i forbindelse med månedens spiller, de fleste scorede mål og lignende. Man kan sagtens få pokaler der er målrettet en bestemt sportsgren. Du kan f.eks. få en pokal med en fodboldspiller på, hvor der står månedens spiller. Det behøves ikke at være guld for at være en vinder. Du kan være lige så stolt over at blive månedens spiller, da det viser, at du er en god holdkammerat og tænker på andre selvom der er træning eller kamp.