Løb dig glad i naturenDer er intet som en god løbetur i det fri. Det er den perfekte måde at afstresse for både krop og sind – og så er det jo også bare rigtig sundt at få rørt sig. Der er rigtig mange, som elsker at løbe i det fri, og med god grund. For frisk luft og natur er virkelig medvirkende til, at man får en bedre løbetur og får renset hovedet og tanker. Hvis du løber i skovområder er det dog vigtigt at have forskellige ting i baghovedet. Der er nemlig større risiko for at komme til skade, når du løber i skoven fremfor på landevejene.

 

Husk fodtøj der er beregnet til trail løb

Du kommer langt med et par gode sko, der er lavet til løb – men skal du løbe trail, er det ikke altid helt nok. Trail løbesko er specialdesignet til at støtte dine fødder og ankler mod vrik og skade. Sørg derfor for at vælge en trail løbesko dame model, der kan beskytte dig optimalt, når du løber i ujævnt og utilregneligt terræn, hvor sandsynligheden for at komme til skade er større. Så er du sikret en god og sikker løbetur, hvor du ikke skal være nervøs for at komme unødigt til skade.

 

Kig hvor du løber, når du løber i naturen

Et andet godt råd til dig, der skal i gang med trail løb i det fri, er at altid holde øjnene på vejen, og sørg for at ikke løbe i mudret terræn med for mange blade og andet, der skjuler vejens tilstand. På den måde løber du ikke ind i ubehagelige overraskelser og kan nyde din løbetur uden at skulle holde for meget øje med hvert eneste skridt. Så er du også bedre sikret mod at skride og falde og vrikke om, når du løber.