Toppen af poppen inden for skigrejAt have det rigtige grej betyder for mange en bedre oplevelse i alt slags sport, om det er svømmebriller, fitness tights eller et par lækre skisokker så er det at føle sig tilpas og funktionel vigtigt for alle som dyrker sport – om det et på hygge niveau eller professionelt plan så bruger vi gerne lidt ekstra penge på vores hobbyer.

Lækre skisokker er vejen til en lang dag på pisten

Skisokkerne som er lavet af merinould, der er kendt for at være fugttransporterende og temperaturregulerende, så dine fødder holder sig varme, selv når det sner eller regner på pisterne. Dine fødder skal være varme, hvis du skal have det sjovt på pisterne.

Lenz har skabt skistrømper med varme til dig som elsker kvalitet og tech, som du kan stå på ski med, så du ikke længere får kolde fødder! De er lavet af en kombination af bomuld og stretchstof, så de er super lækre og holdbare. Du kan få sokker i enten knælængde som skisokker skal være, så uanset hvad dine præferencer for skiløb er, har Lenz noget til dig.

Pas på hovedet på skiferien

Er du typen der kan lide at udfordre dig selv i offpisten, i parken eller hygge på de puklede pister – kan der ske mange uforudsete ulykker.

Skisport er en fantastisk sport, men det kan være farligt. Du skal have det rigtige udstyr på for at være sikker på pisterne. Et af disse vigtige sikkerhedsudstyrsdele er en skihjelm. En hjelm af god kvalitet beskytter dit hoved mod skader i tilfælde af en ulykke eller et fald. Det er også vigtigt for forældre at købe hjelme til deres børn, så de kan nyde skisport med ro i sindet, at deres børn er beskyttet, mens de har det sjovt udendørs.

Den bedste måde at beskytte dig selv og din familie på en dag på pisterne er ved at bære en skihjelm af høj kvalitet hele tiden, når du er udenfor og står på ski eller snowboard ned ad bjerget. Salomon skihjelme, vil holde dig komfortabel og sikker samt give dig fremragende beskyttelse mod eventuelle fald eller ulykker, der kan ske, mens du er ude at nyde vintersport som skiløb eller snowboarding.