Hent nemt dine pakker med træningsudstyr på servicepointsFor at holde sig i god form kræver det, at man holder sig i gang og får trænet. Hvis man synes, at vejen til fitnesscenteret er langt, så findes der heldigvis en løsning. Du kan nemt få dine pakker med træningsudstyr sendt hen til et servicepoint nær dig.

Når man bestiller træningsudstyr som vægte, måtter og elastikker, så fylder pakken ofte en del. Samtidig så vil pakken også være meget tung, netop på grund af vægtene. Derfor er det en god ide at sende din pakke med al udstyret hen til en pakkeshop eller servicepoint. Det sparer fragtselskabet for unødvendig arbejde, men samtidig også dig selv for ekstra bøvl, som du kan læse mere om herunder.

 

Bliv stærk derhjemme

Mange synes, at det kan være ubehageligt at træne i et fitnesscenter. Det kan være, fordi man er helt sikker på, om man træner korrekt. Det kan også være, at man synes det er ubehageligt at træne, mens der er så mange andre omkring en, som også træner. Alle, som har prøvet at træne i et fitnesscenter, ved også, hvor træls det er at stå og vente på træningsmaskinerne.

Ved at bestille træningsudstyr hjem, så behøver du aldrig mere føle ubehag eller vente på, at andre bliver færdige. Du kan træne lige præcis, hvad og hvornår du vil. Du kommer til at træne med fuldstændig ro i maven, og det kan kun sørge for, at du kommer i endnu bedre form.

Hvis du bestiller træningsudstyr hjem fra udlandet, så kan du på DHL Servicepoints se, hvilke steder det er muligt for dig at afhente dit træningsudstyr.

 

Hent dit udstyr, når det passer dig

Det gode ved at sende sine pakker til servicepoint eller en pakkeshop er, at dine pakker bliver sikkert opbevaret indtil, at du selv kan hente dem. Samtidig er det også billigere, end hvis man skal have pakken leveret hjemme. Hvis man gerne vil have pakken leveret hjemme, så kræver det samtidig også en masse planlægning. Man skal eksempelvis være hjemme i de timer, hvor pakken muligvis bliver leveret.

Send pakke billigt med postnord, og så kan du slippe for en masse planlægning. Pakken bliver sendt direkte til en pakkeshop eller servicepoint, og så skal du bare hente den. Du behøver ikke tage fri eller aflyse noget for at få dit træningsudstyr hjem. Du kan hente det lige præcis, hvornår det passer dig.