Mulighed for transport af levende dyr eller store genstandeDette indlæg er sponsoreret 

 

Hvad gør man, hvis man har brug for at få transporteret levende dyr eller store genstande? Hvis du sidder inde med dette spørgsmål, kan du med god grund læse med her. Der findes nemlig gode og sikre muligheder for at transportere både levende dyr samt store genstande. Hos N. A. Nissen tilbyder de luftfragt til og fra udlandet. 

Hvorfor vælge flyfragt?  

Uanset størrelsen på den ting eller det dyr, som du ønsker at få transporteret til og fra udlandet, kan N. A. Nissen Spedition og Transport være behjælpelig. De tager sig af forsendelsen og transporten fra start til slut, og de er yderst rutinerede i at luftfragte både genstande og levende dyr. Virksomheden er en uafhængig luftfragtsspeditør, hvilket gør, at de kan skræddersy en løsning, der matcher den aktuelle situation samt de aktuelle behov, uanset tid og destination. De samarbejder med udvalgte agenter i udlandet, og dette har de gjort siden virksomhedens grundlæggelse i 1974. Som følge af deres tætte og tillidsfulde samarbejde med deres agenter rundt omkring i verden, kan de sikre en særlig tryg og komfortabel service med yderst høj sikkerhed. Sagt med andre ord kan du trygt overdrage din forsendelse til N. A. Nissen og regne med, at din forsendelse når frem til destinationen i rette tid og i den rette kvalitet. 

Luftfragt af levende dyr 

At få fragtet levende dyr er naturligvis en mere ømtålelig situation, idet man frygter for dyrenes sikkerhed. Vælger du at få fragtet dine levende dyr gennem N. A. Nissen, kan du roligt lægge denne frygt på hylden, for de er nemlig eksperter i at transportere dyr på sikker og tryg vis. De transporterer både større dyr til eller fra eksempelvis zoologiske haver, og de fragter også kæledyr for private. Uanset hvilke dyr, de skal transportere, sørger de naturligvis for, at dyrene hele tiden har adgang til frisk mad og vand, og at ventilationen konstant er tilpasset det specifikke dyr. Du kan altså regne med, at dyrene hele tiden bliver kontrolleret, så deres velvære og velbefindende er i top. 

Besøg nanissen.dk 

Hvis du er interesseret i at benytte dig af muligheden for luftfragt til og fra udlandet, hvadend der er tale om fragt af genstande eller levende dyr, kan du med fordel klikke ind på N. A. Nissens hjemmeside. På hjemmesiden kan du læse uddybende information omkring deres luftfragt. Derudover kan du med fordel finde deres kontaktoplysninger på hjemmesiden og kontakte dem vedrørende mulige spørgsmål og priser.